Finsnickeri & Inredningssnickeri

Söker ni köket som inte finns eller har en möbel eller snickerier som behöver restaureras? Kontakta mig så tar till vi tillsammans med enkla skisser och underlag fram den produkt ni vill ha.

Fagerängs Snickeri är ett enmansföretag som drivs av mig, Anders Petersson. Jag utför alla slags snickeriarbeten, som restaureringar, finsnickeri, inredningssnickeri, legotillverkning och nytillverkningar. Tillverkningen sker efter era egna ritningar och önskemål.

Jag har även många kontakter som utför kompletterande detaljer som t.ex. smide och ytbehandling. Mina kunder är både privatpersoner och företag. Från första kontakten till avslutat arbete är det mig ni pratar med.

”Ni och jag, inga mellanhänder”

Försäkringsskador

Vi har stor erfarenhet av att återställa skadade inredningsdetaljer tex. efter inbrott. Istället för att byta ut och ersätta med nytt renoveras de skadade delarna för att passa in i den ursprungliga miljön.

Detta tillvägagångssätt är för dig som kund värdefullt eftersom vi återskapar detaljen som den såg ut innan skadan uppkom. Detta är dessutom miljövänligt.